misiunea noastră

       1.România Fără Gropi

În 2015 am pus bazele Proiectului RFG (România Fără Gropi), un demers civic venit ca o necesitate pentru ca autoritățile să acorde importanța cuvenită Siguranței Rutiere: Infrastructura Rutieră + Educația Rutieră. Demersurile au fost multe și au constat atât în reparații ale infrastructurii ori îmbunătățiri ale legislației rutiere, cât și demersuri în Instanță, mai exact 15 procese (până în acest moment) cu autoritățile publice netransparente și indolente. Am luptat și voi lupta în continuare pentru Dreptul Nostru De A Circula În Siguranță Pe Drumurile Publice Din România.

În 2019 mergem la un alt nivel pentru respectarea acestui Drept. Mergem împreună la Bruxelles pentru a pune și mai multă presiune pe autorități, pentru a rezolva și mai repede problemele de Siguranță Rutieră, pentru a salva și mai multe vieți omenești. Pentru că în final toate eforturile noastre au ca efect: SALVAREA DE VIEȚI OMENEȘTI

 

       2.România Demnă În Europa

Suntem pe primul loc în Europa la decese din accidentele rutiere. 5 români mor în fiecare zi în accidentele rutiere și alți 25 sunt grav răniți.

Suntem singura țară din Uniunea Europeană a cărei capitală nu are o centură ocolitoare demnă de mileniul în care trăim.

Suntem pe un rușinos loc 128 din 138 de țări la nivel mondial la calitatea drumurilor.

Suntem considerați lumea a treia pentru că nu avem drumuri decente, nu avem trotuare, piste pentru biciclete, autostrăzi, nu avem apă curentă și canalizare în mai toate localitățile, nu avem gropi de gunoi ecologice (ne otrăvim apa și aerul). Avem carențe când vine vorba de spitale și școli. Avem chiar sute de școli cu WC în curte. Aceste aspecte negative ne creionează o imagine nu tocmai plăcută în ochii Europei și de aceea este de datoria noastră să mergem împreună la Bruxelles, cu mine în calitate de europarlamentar, pentru a schimba această imagine. Ne vom lupta să atragem fonduri europene prin care să îmbunătățim infrastructura (în domeniul rutier, sanitar și educațional), să aducem civilizația în localitățile din România (apă curentă și canalizare). Complementar acestor demersuri vom promova cultura și istoria românească, frumusețea locurilor și tradițiile noastre. Suntem parte a continentului european, trebuie să fim și parte a Europei.

 

Prima pagină

 

 

 

Distribuie! Să afle toți românii că din 26 Mai 2019 Schimbăm lucrurile

RSS
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Google+
https://vilvoi.eu/misiunea-noastra">