Proiectul România Fără Gropi are nevoie de ajutorul tău

30 ianuarie 2019 Uncategorized

Salut!

Îți scriu pentru că Proiectul România Fără Gropi are nevoie de ajutorul tău, are nevoie să te implici în strângerea semnăturilor necesare pentru a duce acest Proiect în Parlamentul European.

Știi foarte bine ce luptă ducem din 2015 cu autoritățile indolente și nepăsătoare la nesiguranța noastră și la dezastrul din infrastructura rutieră.

De aceea trebuie să ajungem cu Proiectul România Fără Gropi în Parlamentul European, pentru a-i obliga de la cel mai înalt nivel să repare drumurile și să construiască autostrăzi.

Trebuie să ajungem la Bruxelles pentru a salva vieți în România. Știi foarte bine că 5 români mor în fieacare zi, în principal, din cauza infrastructurii precare și avariate.

Trebuie să te implici în strângerea semnăturilor pentru că fără tine nu se vor putea strânge cele 100.000 de semnături necesare. După cum vezi ne cer atât de multe deoarece nu vor să ajungem cu Proiectul România Fără Gropi în Parlamentul European. Le este teamă de noi.

Suntem peste 20.000 de susținători ai acestui minunat Proiect și dacă fiecare dintre noi se va implica și va ajuta cu două tabele… le vom arăta că suntem UNIȚI și că suntem cea mai puternică organizație civică din toată România. Iar din luna Mai 2019 vom avea un om, un reprezentant, o Voce în Parlamentul European.

Vă cer doar ajutorul în demersul de strângere a semnăturilor necesare depunerii candidaturii, semnături pe care le puteți obține de la familie, rude, prieteni și colegi de muncă.

Proiectul România Fără Gropi și toate demersurile necesare pentru a avea drumuri mai bune și mai sigure depind de implicarea în strângerea semnăturilor, al căror termen este 20 Martie 2019.

Ajutați-mă să pot ajuta și mai mult!

 

Alex.Vîlvoi

Europarlamentarul șoferilor

Fondator ASOCIAȚIA ROMÂNIA FĂRĂ GROPI

 

 

Date de contact:
0744.33.62.62
www.romaniafaragropi.ro
Alexandru Vilvoi – pagina de facebook 

Prima pagină

One Reply to “Proiectul România Fără Gropi are nevoie de ajutorul tău”

  1. Iulian spune:

    Felicitări.
    La fel de mportant este sa avem România fără gropari 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie! Să afle toți românii că din 26 Mai 2019 Schimbăm lucrurile

RSS
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Google+
https://vilvoi.eu/2019/01/30/proiectul-romania-fara-gropi-are-nevoie-de-ajutorul-tau">