România are nevoie de un restart

26 decembrie 2018 Uncategorized

Asistăm la o degradare accentuată a discursului politic, atât în platourile tv/pe facebook cât și în Parlamentul țării, iar acest lucru este extrem de periculos pentru România deoarece ne creează, în extern, o imagine de Neanderthali politici. Trebuie să înceteze această glumă proastă, să reîncepem să ne comportăm ca niște adulți ce suntem, căci nu putem pretinde să fim luați în serios la Masa lumii dacă noi nu arătăm seriozitate și ne comportăm ca niște puștani ajunși la pubertate.

Nu putem transforma vulgaritatea în doctrină politică și să avem și imaturitatea de a ne prezenta cu ea în Parlamentul European.

Eu înțeleg frustrarea românilor, disperarea și dezamăgirea, le înțeleg foarte bine sentimentele. De 4 ani mă lupt, inclusiv prin tribunale, cu incompetenți și indolenți plătiți bine din bani publici, în timp ce pe mine nu mă plătește nimeni, însă nu cu băgat și scos am obținut sutele de realizări ale Asociației România Fără Gropi. Ci cu DECENȚĂ, INTELIGENȚĂ și RĂBDARE.

România are resursele umane necesare pentru a da o altfel de clasă politică, o altfel de administrație, una capabilă să reconstruiască țara.

Actuala clasă politică aflată în Parlament este depășită de situație, nu are credibilitate, nu este capabilă să ridice moralul societății, să inspire încredere, optimism, ambiție cetățenilor, este pur și simplu surdă la problemele oamenilor și lasă impresia că așteaptă să i se ordone, că nu este în stare să ia decizii în mod independent, că cineva trebuie să îi comande ce să facă, cum să facă sau dacă să facă.

Dragilor, politica nu se face în poziție de drepți, ea se face simțind problemele oamenilor, având viziune politică și acționând din proprie inițiativă.

România are nevoie de un nou început, de un Restart! Iar acest restart trebuie să fie făcut cu oameni liberi, cărora le este dragă România, ce au bun simț și care au în CV realizări făcute pentru semenii lor, adică dovezi de altruism.

O Românie bună se face cu români buni.

 

 

Prima pagină

One Reply to “România are nevoie de un restart”

  1. Cristiana Bogdan spune:

    Sunt absolut de acord ; chiar ma intrebam, ultima data cand am fost in țară, cum de nimeni nu se face voce pentru a cere, chiar a impune o anume eticheta de prezentare in public. Ascult mult si politici din alte tari, insa nimeni nu foloseste un vocabular atat de jalnic. Ma enervez sa ascult si sa vad orice in televiziune exact pentru acest motiv,atunci cand vin acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie! Să afle toți românii că din 26 Mai 2019 Schimbăm lucrurile

RSS
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Google+
https://vilvoi.eu/2018/12/26/romania-are-nevoie-de-un-restart">