Congresul Reîntregirii Naționale

16 septembrie 2018 Uncategorized

 

Mulțumesc pentru invitație!

Primarilor veniți de peste Prut le spun: Bun venit acasă!

-Mă bucur că prin activitatea pe care Asociația România Fără Gropi o desfășoară de la fondarea ei, din 2015, a ajutat, ajută și va ajuta la dezvoltarea infrastructurii rutiere în zona Moldovei de dincoace de Prut și la o mai bună interconectare cu cea de dincolo de Prut.

-Transmit gândurile mele bune colegilor de la Autostrada nordului și a celor care militează pentru Autostrada E-V (Ungheni – Iași – Tg.Mureș). Acestea fiind complementare drumului de mare viteză București – Iași via Chișinău. Drum ce leagă capitala țării de marele și frumosul oraș Chișinău.
Nu trebuie uitată nici legătura din sud, Galați – Vulcănești via Chișinău. Acesta fiind drumul european E584.

-Legăturile rutiere moderne sunt necesare dezvoltării schimbului comercial și în special dezvoltării turismului (“Concediu în Basarabia” poate fi complementar programului “Cunoaște-ți țara”).
Infrastructura rutieră modernă aduce bună stare și UNEȘTE.

-Toate intrările în România din această zonă trebuiesc refăcute pentru a fi cât mai prietenoase. Frățești. Să simți că deschizi ușa casei când treci vama. Lângă “Bun venit în România” haideți să avem și “Bun venit acasă!”

-Frați și surori, de aici și de peste Prut, dacă pentru Reîntregire, pe lângă poduri culturale, poduri ziaristice și poduri informaționale, trebuie să construim poduri peste Prut din 10 în 10 km, le vom face din 5 în 5 km. Ca să fim siguri.

Vă mulțumesc!

video aici

Prima pagină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie! Să afle toți românii că din 26 Mai 2019 Schimbăm lucrurile

RSS
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Google+
https://vilvoi.eu/2018/09/16/congresul-reintregirii-nationale">